Οφέλη από λάδι λεβάντας

lavender oil 103Οφέλη από λάδι λεβάντας.
Το λάδι είναι γνωστό για τις ηρεμιστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες, και έχει χρησιμοποιηθεί για την  αϋπνία, άγχος, κατάθλιψη, νευρικότητα, οδοντιατρική .  Έχει επίσης αποδειχθεί αποτελεσματική για σχεδόν όλα τα είδη των ασθενειών, από τον πόνο σε λοιμώξεις.

 Το λάδι λεβάντας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για:

Ανακούφιση από τον πόνο. Μπορεί να διευκολύνει πόνο ή ένταση των μυών, πόνο στις αρθρώσεις και τους ρευματισμούς, διαστρέμματα, πόνo στην πλάτη, και οσφυαλγία. Απλά μασάζ λάδι λεβάντας πάνω από την πληγείσα περιοχή μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειώσει τον πόνο μετά από την εισαγωγή της βελόνας.
Θεραπεία διαφόρων διαταραχών του δέρματος όπως ακμή, ψωρίαση, έκζεμα, και ρυτίδες. Βοηθά στην επούλωση των πληγών, κοψίματα, και εγκαύματα. Το λάδι λεβάντας μπορεί επίσης να βοηθήσει να απαλύνει τα τσιμπήματα των εντόμων και  th φαγούρα στο δέρμα. 
Το λάδι λεβάντας μπορεί να βοηθήσει και να ανακουφίσει τα αναπνευστικά προβλήματα, όπως τα κρυολογήματα και τη γρίπη, λοιμώξεις του λαιμού, βήχα, άσθμα, κοκκύτη, ρινική συμφόρηση, βρογχίτιδα, αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα. 
lavender oil 101

porn Porn